Waarom we bestaan

​Bij Microsteps zijn we gepassioneerd over het koesteren van het buitengewone potentieel binnenin elk individu. Onze missie is om mensen in staat te stellen om levens te leiden die resoneren met een doel, lasten wegnemen en hun ware zelf ontsluiten. We begrijpen dat persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand gaan, en we zijn toegewijd aan het helpen van mensen om harmonie te bereiken in beide aspecten van hun leven. 

​​Via onze transformerende workshops en programma's creëren we ruimtes waar diversiteit en inclusie gedijen en individuen worden geïnspireerd. We geloven dat diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) niet alleen modewoorden zijn, maar hoekstenen zijn van een bloeiende samenleving. Onze workshops verrijken niet alleen het leven van deelnemers, maar helpen ook bedrijven om hun milieubeleid, maatschappelijk beleid en bestuur (ESG) te versterken, waardoor een cultuur van verantwoordelijkheid en respect wordt bevorderd. 

​Microsteps is ontstaan vanuit de overtuiging dat het leven een voortdurende groeireis is en dat elk individu de kans verdient om zijn unieke potentieel volledig te omarmen. We stellen ons een wereld voor waarin mensen in harmonie leven met hun ware zelf, waar lasten worden omgezet in opstapjes naar succes, en waar persoonlijke en professionele vervulling naadloos samengaan

​Onze workshops zijn zorgvuldig samengesteld om de holistische ontwikkeling van individuen aan te pakken, inclusief mindfulness, doelgerichtheid, veerkracht en bewust leven. We bieden de tools, kennis en ondersteuning die nodig zijn voor individuen om te gedijen, niet alleen te overleven. Onze benadering is geworteld in authenticiteit, empathie en een diepe toewijding aan het welzijn van onze deelnemers.

Onze Waarden: HEART

Holistische Groei: We geloven in het koesteren van persoonlijke en professionele ontwikkeling om evenwichtige en vervulde individuen te creëren.

Empowerment Door Inclusie: We zijn vastberaden voorstanders van diversiteit, gelijkheid en inclusie, en zien ze als drijfveren voor individuele en maatschappelijke groei.

Afstemming: We helpen mensen om zich af te stemmen op hun ware zelf, waardoor ze levens vol doel en authenticiteit kunnen leiden.

Veerkracht: We rusten individuen uit met de veerkracht die nodig is om uitdagingen om te zetten in groeikansen.

Duurzaamheid: We bevorderen duurzaam leven en bewuste keuzes, ter ondersteuning van bedrijven bij het versterken van hun ESG-beleid.

(Holistic Growth, Empowerment Through Inclusion, Alignment, Resilience, Tangible Sustainability)

Ons Team

Pauline Dubois

Founder & CEO

Aimée Parducho

Events Manager

Emna Chaouch

Workshop Leader

Pascale Chevreuille

Workshop Leader


Hilde Helson

Workshop Le​ader

An Bouremanne

Workshop Le​ader

Hélène Nicodème

Workshop Leader

Lily Samii

Workshop Leader

Sarah Wittenbom

Worksh​op Leader

Virginie Samyn

Walk Leader

Angélique André

Workshop Leader

Me Sophie Everarts de Velp

Legal Advisor 

Join our Team

Send an email to: info@microsteps.be